Prelucrarea datelor cu caracter personal

   Conform cerințelor Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Dialex Star International S.R.L., înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 35472, detinator al site-ului www.felcoromania.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dvs. ori o altă persoană.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe www.felcoromania.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale, comunicații electronice, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing si publicitate, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.  

Sunteti obligat(a) să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele. Ne rezervăm dreptul de a nu livra produsele si de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază ca telefon de contact si adresa de livrare. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*.

Astfel, beneficiati de urmatoarele drepturi:

- dreptul de a obtine de la Dialex Star International SRL, la cerere si in mod gratuit pt o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de Dialex Star International SRL;
- dreptul de a obtine de la Dialex Star International SRL, la cerere si in mod gratui trectificarea sau actualizarea in special a datelor incomplete sau inexacte;
- dreptul de a obtine de la Dialex Star International SRL, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea nr.677/2001;
- dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari,cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
- dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care au fost incalcate.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisa catre SC Dialex Star International SRL, datată și semnată la adresa de e-mail office@dialexstar.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

SC Dialex Star International SRL, solicită nume, prenume, adrese de livrare, adrese de e-mail, numere de telefon, de la clienții săi în scopul finalizării comenzilor.
De asemenea, prin completarea datelor dvs. personale in formularul de creare de cont si/sau de comanda, va exprimati consimtamantul expres si neechivoc la prelucrarea datelor dvs personale de catre SC Dialex Star International SRL, detinator al magazinului online felcoromania.ro.

De asemenea, prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date si sa fie prelucrate de Dialex Star International SRL, si ca poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal si altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, cu garantarea ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de hosting, curierat, servicii de plata / bancare.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale.

Dialex Star International SRL, nu promoveaza SPAM-ul, va respecta informațiile confidențiale pe care le-ați furnizat și NU va vinde si NU va închiria adresele de e-mail ale clienților săi. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul felcoromania.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Dialex Star International SRL, utilizează metode și tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

Serverele pe care site-ul este găzduit, sunt protejate de acces fizic și la distanță limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securității. Accesul fizic in zona serverelor este strict restrictionat si se face numai pe baza de cartela de acces, iar autentificarea in zona de administrare se face cu dubla autentificare.

Orice schimbare a acestor reguli de confidențialitate vor fi comunicate pe site-ul www.felcoromania.ro