Cutite pentru altoit si cutite de buzunar

Cutite pentru altoit:

Produse de celebrul producator elvețian VICTORINOX, care manufactureaza si faimoasele cutite Swiss Army, aceste instrumente sunt comercializate intr-un acord de co-branding cu FELCO. Aceste cutite au fost concepute pentru a efectua toate activitatile de altoire desfasurate de gradinari, horticultori si cultivatorii de struguri, dar sunt de asemenea, ideale pentru florarii care doresc sa foloseasca cutite foarte ascutite in pregatirea buchetelor sau aranjamentelor florale.

Cutite de buzunar: seria 500

Seria de cuțite FELCO 500 a fost dezvoltata în parteneriat cu SWIZA, companie elvetiana, infiintata în 1904. Rezultatul este o creație unică, durabila, accesibila și gândita. 

Un accesoriu esențial, cuțitul elvețian FELCO este un companion esențial care intră ușor în toate buzunarele. Pentru profesionisti sau amatori, noua gamă FELCO 500 are un cuțit de buzunar adaptat nevoilor tuturor, destinat sa usureze viata.

O gamă largă de funcții vă permit să alegeți modelul cel mai potrivit pentru nevoile dvs. De asemenea, merită remarcat faptul că aceste cuțite de buzunar sunt ușor de curățat și pot fi introduse în mașina de spălat vase ocazional.

Seria FELCO 500 este atrăgătoare din toate privințele si are ceva pentru toată lumea:

  •   O crestătură de deschidere inteligentă, faciliteaza accesul mainii drepte sau stangi la deschiderea lamei;
  •   “Soft-touch”- acoperire pe laterale, cu material fin la atingere, cu o aderență confortabilă și sigură
  •   Formă ergonomică care se potrivește perfect în mână
  •   Sistem de blocare a lamei pentru o mai mare siguranță și performanță. Deblocarea se face prin apăsarea crucii elvetiene
  •   Sunt disponibile între 3 și 10 funcții.
  •   Fiecare model are o lamă solidă din oțel inoxidabil (440/57 HRC) și poate avea mai multe funcții, cum ar fi: șurubelnița, tirbușon, ferăstrău, deschizător de conserve, dispozitiv de deschidere a sticlelor.
  •   SWISS Made - Fabricat in Elvetia
  •   Garantie pe viata

 

Cutite pentru altoit si cutite de buzunar Conține 14 produse.

Arata 1 - 14 din 14 produse
Arata 1 - 14 din 14 produse