Foarfece la o mana

Foarfeca la o mana, este o foarfeca de gradina profesionala, care satisface toate cerintele. Indiferent de tehnica de taiere,  durata de munca sau forma mainii, exista un model care se va potrivi fiecarui utilizator. Ea poate fi folosita ca foarfeca pentru vie, foarfeca pentru pomi, foarfeca pentru flori.

Caracteristici generale: Manere din aluminiu forjat, garantate pe viata, acoperite cu plastic antialunecare; Taiere curata si precisa; Reglare usoara si precisa a taierii; Precizie si rezistenta sporita a capului de taiere; Lamele sunt fabricate din otel special tratat termic; Amortizoare de soc; Ghidaj pentru scurgerea sevei; Partile uzate se pot inlocui.


Categoria Foarfece la o mana, este compusa din:


- Modele "Essentiel" (hobby): Gradinarii se vor bucura de o foarfeca de gradina usoara, confortabila si de performanta exceptionala de taiere a modelelor "Essentiel"


     FELCO 160L

     FELCO 160S              FELCO 160L 

      

- Modele de baza: Sunt precise si se preteaza la toate tipurile de taiere. Capul de taiere drept, permite utilizarea cu usurinta atat pentru mana dreapta cat si pentru mana stanga. 


Felco2     FELCO 4     FELCO 5      Felco 11     Felco 31


        FELCO 2                   FELCO 4                    FELCO 5                   FELCO 11                  FELCO 31

      
                

- Modele ergonomice: Modelele ergonomice ofera capete de taiere ergonomice potrivite pentru fiecare utilizator, de mana dreapta sau stanga, mana mica, medie sau mare. Pentru a reduce efortul de taiere si de a preveni tendinita (RSI), foarfecele dispun de capete de taiere inclinate, iar unele modele ofera un maner rotativ care reduce cu 30%  efortul la taiere, imbunatațind confortul utilizatorului.Felco 6     Felco 7     felco 8     FELCO 9     FELCO 10

     
          FELCO 6                  FELCO 7                    FELCO 8                  FELCO 9                    FELCO 10FELCO 12     FELCO 13     FELCO 16     FELCO 17


          FELCO 12               FELCO 13                  FELCO 16                FELCO 17


 

Foarfece la o mana Conține 30 produse.

pe pagină
Arata 1 - 18 din 30 produse
Arata 1 - 18 din 30 produse