FELCO 4 CH

Nou

FELCO 4 CH - aplicatii speciale


 FELCO 4 CH - detalii produs

Mai multe detalii

In stoc

245,00 lei

Descriere

FELCO 4CH foarfeca profesionala, este o foarfeca pentru aplicatii speciale. Taie si retine trandafirii si florile taiate. Nu mai este necesara folosirea celeilalte maini pentru extragerea plantei taiate. In cazul taierii trandafirilor nu mai exista riscul ca utilizatorul sa se intepe in spini.
Constructiv este identica cu FELCO 4, doar ca prezinta in plus piesa nicovala care retine florile taiate. Ca utilitate este asemanatoare cu FELCO 100, dar cu mentiunea ca este un model economic.
Este recomandata pentru o utilizare non-intensiva. Manerele de asemenea, sunt din aluminiu forjat cu garantie pe viata, lama si contralama sunt din otel de cea mai buna calitate, toate piesele sunt inlocuibile.

  • De incredere: confortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama si contra-lama din otel calit de inalta calitate / taiere curata si precisa/ toate partile componente pot fi inlocuite. Contra-lama este nituita de maner.
 Taie pana la diam. 10 mm / Lungime 210 mm / Greutate 230 g.
  • Eficienta: ajustarea taierii / canelura de taiere a sarmei / canal eliminare seva.

  • Ergonomica: manere acoperite cu material anti-alunecare / 2 pozitii ale deschiderii foarfecei, pentru diametre mici sau diametre mai mari.FELCO 4 CH                                              Felco 4CH

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

FELCO 4 CH

FELCO 4 CH

FELCO 4 CH - aplicatii speciale


 FELCO 4 CH - detalii produs

Scrieţi o recenzie

Accesorii

4 alte produse din aceeași categorie: