FELCO 50

Nou

FELCO 50 - pentru ovine si caprine - maner rotativ


 FELCO 50 - detalii produsMai multe detalii

In stoc

330,00 lei

Descriere

FELCO 50, foarfeca profesionala cu maner rotativ, pentru taiat (curatat) copite, la ovine si caprine.
Dezvoltata in colaborare cu crescatorii de ovine si caprine de reproductie, asigura usurinta si calitate taierii, facand acest lucru mai usor și mai productiv. Lama si contra-lama sunt acoperite cu Xylan® pentru a proteja impotriva infectiilor copitelor.
Manerul rotativ raspandeste efortul in toate degetele și reduce efortul de taiere global cu 30%. Aceasta invenție Felco reduce riscul de tendinita (RSI) cat și de sindromul de tunel carpian.
Este cea mai buna alegere pentru zootehnie.

  • De incredere: comfortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama si contra-lama din otel calit de inalta calitate / taiere curata si precisa / toate partile componente pot fi înlocuite.
  • Eficienta: ajustare usoara si durabila a taierii / Lama si contra-lama sunt acoperite cu Xylan pentru a proteja impotriva infectiilor.
  • Ergonomica: protectia mainii, a inchieturii si optimizarea fortei exercitate este asigurata de manerul rotativ, de capul inclinat de taiere si de sistemul de amortizare (perna si amortizor de soc / manere coperite cu material anti-alunecare.


Felco 50


                                                            


Felco 50

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

FELCO 50

FELCO 50

FELCO 50 - pentru ovine si caprine - maner rotativ


 FELCO 50 - detalii produsScrieţi o recenzie

Accesorii

4 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: