FELCO 9

Nou

FELCO 9 - model ergonomic - pentru mana stanga

 FELCO 9 - detalii produs

Mai multe detalii

In stoc

250,00 lei

Descriere

FELCO 9 foarfeca profesionala este un model ergonomic, identic cu FELCO 8, dar pentru mana stanga. Ofera protectie mainii datorita formei ideale a manerelor si a varfului inclinat. Miscarea mainii in momentul taierii este optimizata la maxim prin forma manerelor, pentru a se depune un efort minim cu eficienta maxima.
Foarfeca profesionala de gradina FELCO 9, are manere ce ofera confort, sunt solide, din aluminiu forjat garantat pe viata, lama si contralama din otel de cea mai buna calitate, toate piesele inlocuibile.
Este cea mai buna alegere pentru viticultura, pomicultura, intretinere parcuri si gradini.
 
> De incredere: comfortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama si contra-lama din otel de cea mai buna calitate / taiere curata si precisa/ toate partile componente pot fi inlocuite / Taie pana la diam. 25 mm / Lungime 210 mm / Greutate 245 g. Pentru mana stanga.
> Eficienta: ajustare usoara si durabila a taierii / canelura de taiere a sarmei / canal eliminare seva.

> Ergonomica: protectia mainii, a inchieturii si optimizarea fortei exercitate este asigurata de capul inclinat de taiere si de sistemul de amortizare (perna si amortizor de soc) / manere acoperite cu material anti-alunecare.


FELCO 9

           

                   

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

FELCO 9

FELCO 9

FELCO 9 - model ergonomic - pentru mana stanga

 FELCO 9 - detalii produs

Scrieţi o recenzie

Accesorii

29 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: