FELCO 6CC

Nou

FELCO 6CC - model ergonomic - "Editie speciala"

 FELCO 6CC - detalii produs

Mai multe detalii

La comandă

850,00 lei

Descriere

FELCO 6CC foarfeca profesionala este un model ergonomic, ”Editie speciala”, o foarfeca de colectie, cu manere imbracate in piele. Produs pentru a marca 60 de ani de existență FELCO, acest model a fost facut în colaborare cu specialisti de renume din industria pielariei, D & C.  Fabricat pe baza modelelor existente, aceasta foarfeca de gradina, a devenit deja foarte cautata ca obiect de colectie.Este un model pentru mana mai mica, o foarfeca de gradina usoara si compacta, cu lama de forma conica, pentru o utilizare standard, universala. Manerele ofera confort, sunt solide, din aluminiu forjat garantat pe viata, lama si contra-lama din otel de cea mai buna calitate, toate piesele inlocuibile. Reglare precisa a lamei, prin sistemului de reglare micrometric FELCO. Ofera protectie mainii datorita formei  ideale a manerelor si a amortizorului de soc care reduc impactul de la finalul miscarii de taiere, protejand palma si incheietura mainii.
Este recomandata pentru viticultura, pomicultura, arboricultura, horticultura, intretinere parcuri si gradini, pepiniere, aranjamente florare.

> De incredere: comfortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama si contra-lama din otel calit de inalta calitate / taiere curata si precisa / toate partile componente pot fi inlocuite. Taie pana la diametrul de 20 mm. Lungime 195 mm. Greutate 220 g.

> Eficienta: ajustare micrometrica si durabila a taierii / canelura de tăiere a sarmei / canal eliminare seva.

> Ergonomica: protectia mainii si a inchieturii este asigurata de forma ideala a manerelor si de sistemul de amortizare (perna și amortizor de șoc) / manere imbracate in piele.

FELCO 6CC

         

                                 

FELCO 6CC

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

FELCO 6CC

FELCO 6CC

FELCO 6CC - model ergonomic - "Editie speciala"

 FELCO 6CC - detalii produs

Scrieţi o recenzie

Accesorii

29 alte produse din aceeași categorie: