FELCO 13

Nou

FELCO 13 - model ergonomic- la o mana sau doua

 FELCO 13 - detalii produs

Mai multe detalii

In stoc

300,00 lei

Descriere

FELCO 13 foarfeca profesionala este un model ergonomic. Unul dintre manere este mai lung si se poate folosi ca o parghie cu a doua mana, reducand efortul la taiere cu 25%.  Miscarea mainii in momentul taierii este optimizata la maxim prin forma manerelor, pentru a se depune un efort minim cu  eficienta maxima. Reglare precisa a lamei, prin sistemului de reglare micrometric FELCO.
Foarfeca profesionala de gradina FELCO 13, are manere ce ofera confort, din aluminiu forjat garantat pe viata, lama si contra-lama din otel de cea mai buna calitate, toate piesele inlocuibile.
Este cea mai buna alegere pentru viticultura, pomicultura, intretinere parcuri si gradini.


> De incredere: comfortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama si contra-lama din otel de cea mai buna calitate / taiere curata si precisa/ toate partile componente pot fi inlocuite / Taie pana la diam. 30 mm / Lungime 270 mm / Greutate 310 g.
> Eficienta: ajustare usoara si durabila a taierii / canelura de taiere a sarmei / canal eliminare seva.

> Ergonomica: protectia mainii, a inchieturii si optimizarea fortei exercitate este asigurata de capul inclinat de taiere, de forma ideala a manerelor si de sistemul de amortizare (perna și amortizor de șoc) / manere acoperite cu material anti-alunecare.


FELCO 13


FELCO 13


Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

FELCO 13

FELCO 13

FELCO 13 - model ergonomic- la o mana sau doua

 FELCO 13 - detalii produs

Scrieţi o recenzie

Accesorii

29 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: