FELCO 16

Nou

FELCO 16 - model ergonomic - pentru mana stanga

 FELCO 16 - detalii produs

Mai multe detalii

In stoc

230,00 lei

Descriere

FELCO 16 foarfeca profesionala, model ergonomic, identic cu FELCO 6, dar pentru mana stanga.
Este un model pentru mana mai mica, o foarfeca de gradina usoara si compacta, cu lama de forma conica, pentru o utilizare standard, universala. Manerele ofera confort, sunt solide, din aluminiu forjat garantat pe viata, lama si contra-lama din otel de cea mai buna calitate, toate piesele inlocuibile. Reglare precisa a lamei, prin sistemului de reglare micrometric FELCO.
Este recomandata pentru viticultura, pomicultura, arboricultura, horticultura, intretinere parcuri si gradini, pepiniere, aranjamente florare.

> De incredere: comfortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama si contra-lama din otel calit de inalta calitate / taiere curata si precisa / toate partile componente pot fi inlocuite. Taie pana la diametrul de 20 mm. Lungime 195 mm. Greutate 210 g.

> Eficienta: ajustare usoara si durabila a taierii / canelura de taiere a sarmei / canal eliminare seva.

> Ergonomica: protectia mainii, a inchieturii si optimizarea fortei exercitate, este asigurata de forma ideala a manerelor si a sistemului de amortizare (perna și amortizor de soc) / manere coperite cu material anti-alunecare.


FELCO16

                   FELCO16

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

FELCO 16

FELCO 16

FELCO 16 - model ergonomic - pentru mana stanga

 FELCO 16 - detalii produs

Scrieţi o recenzie

Accesorii

29 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: