FELCO 73

Nou

In stoc

2 000,00 lei

Descriere

FELCO 73, foarfeca profesionala pneumatica FELCOmatic, cu taiere progresiva. Supapa de admisie modificata, permite inchiderea progresiva a lamei. Recomandata pentru toate tipurile de taiere, in special pentru lemn de esenta tare. Elimina riscurile aparitiei tendinitei (RSI).
Functionarea este asigurata de catre un compresor de aer. Mai muti operatori pot lucra simultan in aceeasi arie de taiere, cu alimentare de la un singur compresor.
Poate fi comandata impreuna cu extensia de 60, 120 sau 150 cm.
Este ideala pentru taierile in viticultura, pomicultura, parcuri si gradini, pepiniere.
Presiunea de lucru: intre 7 si 15 bari. Consum de aer: 24 la 50 litrii/min.

  • De incredere: comfortabila / suportul capului de taiere din aluminiu forjat garantat pe viata / lama si contra-lama din otel calit de inalta calitate / toate partile componente pot fi inlocuite / securitate activa / securitate pasiva/ Taie pana la diametrul de 30 mm, lungime 260 mm, greutate 710 grame.
  • Eficienta: taiere progresiva / ajustare usoara si durabila a taierii datorita sistemul de reglare micrometric Felco, care garanteaza o ajustare optimă a capului de taiere pe toata durata de viata a instrumentului / asigura o taiere curata și precisa.
  • Ergonomica: Elimina riscurile aparitiei tendinitei (RSI) / pentru confort sporit la taiere, capul de taiere poate fi rotit cu 360 grade.


Felco 73

                                                


Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

FELCO 73

FELCO 73

FELCO 73 - taiere progresiva


 FELCO 73 - detalii produs

Scrieţi o recenzie

Accesorii

6 alte produse din aceeași categorie: