FELCO 32

Nou

FELCO 32 - model de baza- taiere tip nicovala curbata

Mai multe detalii

240,00 lei

Descriere

FELCO 32 foarfeca profesionala de gradina, este un model de baza, cu performanta buna, taiere tip nicovala. Lama si suportul fix (nicovala) sunt curbate.

Felco 32 a fost conceput pentru taierea lemnului mai dur in toate tipurile de aplicatii ( viticultura, pomicultura, arboricultura, intretinere parcuri si gradini). Felco 32 ofera o performanță de tăiere formidabilă, datorita geometriei capului de taiere, cu degajări laterale care permit penetrarea completă a lamei și reduce frecarii in timpul taierii. Forma fină și îngustă a capul de taiere, permite accesul ușor la ramuri din spatii stramte.

Felco 32, este confortabil, ușor, cu mânere ergonomice, robuste, din aluminiu forjat cu garantie 99 ani. Lama este confecționată din oțel de calitate superioară. Suportul fix (nicovala) este din alama si este reglabil. Asigura o taiere curata si precisa. Toate partile componente se pot inlocui. Reglare ușoară a tăierii. Protecția mâinilor este asigurată de forma ideală a mânerelor, acoperite cu material antiderapant.

Felco 32, poate fi folosit si de utilizatorii stangaci (de mana stanga).


> Fiabila: comfortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama din otel de inalta calitate / nicovala reglabila din alama / taiere curata si precisa / toate partile componente pot fi inlocuite. Taie pana la diametrul de 25 mm. Lungime 210 mm. Greutate 260 g.
> Eficienta: ajustare usoara a taierii
> Ergonomica: protectia mainii este asigurata de forma ideala a manerelor/ manere coperite cu material anti-alunecare.

           

               Felco 32

          Felco 32

      

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

FELCO 32

FELCO 32

FELCO 32 - model de baza- taiere tip nicovala curbata

Scrieţi o recenzie

Accesorii

29 alte produse din aceeași categorie: