Modele Editie speciala

1. Premium Editie speciala - (FELCO 6 si FELCO 8) este conceputa pentru a satisface asteptarile utilizatorilor FELCO, care doresc sa aiba un instrument exceptional, care combina maiestria si tehnologia cu procesele realizate manual si industrial.

Pentru a face aceste foarfece foarte speciale, componentele sunt supuse unor tratamente specifice.
 
  • Manerele emblematice din aluminiu forjat sunt anodizate si sablate negru. Aceste tratamente nu numai ca ofera un aspect unic, dar asigura si rezistenta si durabilitate mai mare la elemente.
  • Manerele foarfecelor Premium Editie Speciala, sunt acoperite cu o teaca din piele neagra, delicat conturata. Din punct de vedere vizual, cusaturile rosii imbunatatesc curbele si redau culoarea emblematica a manerelor FELCO. Finetea si senzatia unica a acestui material natural ofera un confort de neegalat la taiere.
  • Capul de taiere creeaza o extensie naturala a mainii pentru un confort ergonomic si mai mare, in timp ce amortizoarele din cauciuc asigura o inchidere blanda care previne oboseala incheieturii mainii.
  • Mecanismul de reglare micrometrica face usoara reglarea capului de taiere pentru a obtine precizia de bisturiu tipica fiecarei scule FELCO si face din aceste foarfece un instrument indispensabil.2.  Editie speciala Stephane Marie - (FELCO 6 si FELCO 8), pentru colectionarii si fanii marcii FELCO, care doresc sa aiba un instrument performant, care combina maiestria si tehnologia, cu procesele realizate manual si industriale. Manerele emblematice din aluminiu forjat sunt anodizate in negru. Apoi un arabesc (forma de ornamentatie artistica) reprezentand ierbarul lui Stéphane Marie, este imprimat folosind tehnica de imprimare UV, inainte de a proteja totul cu un strat de pulbere.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!