FELCO 17

Nou

FELCO 17 - model ergonomic, maner rotativ, pentru mana stanga

 FELCO 17 - detalii produs

Mai multe detalii

295,00 lei

Descriere

FELCO 17 foarfeca profesionala, model ergonomic, cu maner rotativ, model identic cu FELCO 12, dar pentru mana stanga. Manerul rotativ raspandeste efortul in toate degetele și reduce efortul de taiere global cu 30%. Aceasta invenție Felco reduce riscul de tendinita (RSI) cat și de sindromul de tunel carpian. Foarfeca de gradina profesionala FELCO 17, este un model pentru mana mai mica, o foarfeca de gradina usoara si compacta, cu lama de forma conica, pentru o utilizare standard, universala. Manerele ofera confort, sunt solide, din aluminiu forjat garantat pe viata, lama si contra-lama din otel de cea mai buna calitate, toate piesele inlocuibile. 
Este recomandata pentru viticultura, pomicultura, arboricultura, horticultura, intretinere parcuri si gradini, pepiniere, aranjamente florare.

> De incredere: comfortabila, usoara, manere solide din aluminiu forjat, garantate pe viata / lama si contra-lama din otel calit de inalta calitate / taiere curata si precisa / toate partile componente pot fi inlocuite. Taie pana la diametrul de 20 mm. Lungime 200 mm. Greutate 265 g.

> Eficienta: ajustare micrometrica si durabila a taierii / canelura de taiere a sarmei / canal eliminare seva.

> Ergonomica: protectia mainii, a inchieturii si optimizarea fortei exercitate, este asigurata de manerul rotativ si de sistemul de amortizare (perna și amortizor de soc) / manere coperite cu material anti-alunecare.


FELCO17

                  FELCO17

Recenzii

No customer comments for the moment.

Scrieţi o recenzie

FELCO 17

FELCO 17

FELCO 17 - model ergonomic, maner rotativ, pentru mana stanga

 FELCO 17 - detalii produs

Scrieţi o recenzie

Accesorii

29 alte produse din aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: